Haziran ayı Yapay Zeka seçimi hisseleri yayına girdi. Teknoloji devlerinde %28,5'e kadar yükselenleri görün.Güncellemenin tamamını görün

Everi Holdings Genel Müdür Yardımcısı 29 bin doların üzerinde şirket hissesi sattı

Yayın Tarihi 15.05.2024 04:11
EVRI
-

Everi Holdings Inc. (NYSE:EVRI) yöneticisi, şirketin FinTech İş Lideri EVP'si Darren Simmons, son dosyalara göre yakın zamanda şirketin adi hisse senedini içeren işlemlerde bulundu. İçeriden öğrenenlerin faaliyetlerini takip eden yatırımcılar, Simmons'ın 7,64 ila 7,73 dolar arasında değişen fiyatlarla toplam 29.315 dolar değerinde hisse sattığını not edebilirler.

Simmons, 10 Mayıs'ta kısıtlı hisse senedi birimlerinin (RSU'lar) ödenmesi yoluyla önemli sayıda hisse satın aldı. Adi hisse senedi almak için şarta bağlı bir hakkı temsil eden RSU'lar, şirketin açık işlem penceresi politikasına uygun olarak kazanılan tazminat ödüllerinin bir parçasıydı. Simmons, özellikle, başlangıçta 2022 ve 2023 yıl dönümlerinde belirlenen hak ediş planlarıyla verilen iki ayrı ödülden 10.267 ve 5.183 hisse aldı.

Ancak Simmons 14 Mayıs'ta hisselerinin bir kısmını, toplamda 3.822 adet olmak üzere satmıştır. Bu satış, RSU'ların ödenmesiyle ilgili vergi stopaj yükümlülüklerini karşılamak için gerçekleştirilmiştir. Şirket, dosyalama dipnotlarında ayrıntılı olarak açıklandığı üzere, bu vergi gerekliliklerini karşılamak için "karşılamak için satış" işlemini zorunlu kılmaktadır.

Bu işlemlerin ardından Simmons, 164.178 adet Everi Holdings Inc. adi hisse senedine sahip olarak şirkette hala önemli bir hisseye sahip. Üst düzey bir yöneticinin bu hareketleri, şirket içindeki güven ve finansal kararlar hakkında bilgi edinmek için yatırımcılar tarafından sıklıkla izlenir.

Everi Holdings Inc. kumarhane oyun endüstrisi için eğlence ve teknoloji çözümleri sağlama konusunda uzmanlaşmıştır ve Delaware'de kurulmuştur. Şirketin hisseleri New York Borsası'nda EVRI sembolü altında işlem görmektedir.

Bu makale yapay zekanın desteğiyle oluşturulmuş, çevrilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şart ve Koşullar bölümümüze bakın.

Son yorumlar

Uygulamamızı Yükleyin
Risk Açıklaması: Finansal araçlar ve/veya kripto paralarla işlem yapmak yüksek seviyede risk içermektedir ve yatırım miktarınızın bir kısmını veya tamamını kaybetmenize sebep olabilir, bu sebeple tüm yatırımcılar için uygun değildir. Kripto para fiyatları aşırı derecede hareketlidir ve finansal haberler, politik olaylar ve düzenleme kurumları gibi konulardan kolaylıkla etkilenir. Kaldıraçlı işlem yapmak finansal riskleri yükseltmektedir.
Diğer finansal araçlar veya kripto paralar içinden tercihinizi yapmadan önce, yatırım nesnelerinizi, deneyim seviyenizi ve risk iştahınızı dikkatlice gözden geçiriniz ve ihtiyacınız olduğunda profesyonel tavsiye almayı deneyiniz.
Fusion Media sitede yer alan bilgilerin gerçek zamanlı ya da isabetli olacağının mutlak olmadığını hatırlatır. Tüm borsa fiyatları, endeksler, vadeli işlemler, Forex ve kripto para fiyatları, borsalardan değil piyasa düzenleyicileri tarafından oluşturulur, bu sebeple fiyatlar isabetli olmayabilir ve gerçek piyasa fiyatlarından farklı olabilir, bu da buradaki fiyatların fikir verme amaçlı olduğunu ve ticari amaçlar için uygun olmadığını gösterir. Fusion Media veya herhangi bir sağlayıcı, buradaki bilgileri kullanmanız sonucu oluşacak olası kayıplarınızdan ötürü sorumluluk taşımamaktadır.
Bu sitede yer alan bilgileri, Fusion Media ve/veya veri sağlayıcıdan yazılı izin almadan kullanmak, saklamak, kopyasını üretmek, görüntülemek, düzenlemek veya dağıtmak yasaktır. Fikri mülkiyet hakkı, sitede yer alan verileri sağlayanlara ve/veya borsalara aittir.
Fusion Media reklamlarla veya reklam verenlerle etkileşiminize bağlı olarak internet sitesinde görüntülenen reklamlardan gelir elde edebilir.
İşbu sözleşmenin aslı İngilizcedir ve İngilizce ve Türkçe versiyonu arasında tutarsızlık olduğunda İngilizce versiyonu dikkate alınacaktır.
© 2007-2024 - Fusion Media Limited. Tüm Hakları Saklıdır.