🎁 💸 Hediye! Warren Buffet'ın %49,1 getiri sağlayan portföyünü takip listenize kopyalayınPortföyü Kopyala

JD.com hisselerinin hedefi güçlü performans nedeniyle Loop Capital tarafından yükseltildi

EditörEmilio Ghigini
Yayın Tarihi 13.05.2024 15:12
JD
-

Pazartesi günü Loop Capital, JD.com, Inc (NASDAQ:JD) hisseleri üzerindeki fiyat hedefini bir önceki 26,00$'dan 35,00$'a yükseltti. Firma hisse senedi üzerinde Tut notunu korumaya karar verdi. Bu değişiklik, JD.com'un hisselerinin son haftalarda önemli bir büyüme yaşamasının ardından geldi.

Mart ayının başından bu yana, JD.com'un hisseleri %41 oranında değer kazanarak, aynı zaman diliminde %16 oranında yükselen emsallerinin ve KWEB endeksinin performansını geride bıraktı. Buna karşılık S&P 500 endeksi sadece %1 oranında artış gösterdi.

JD.com'un hisse fiyatındaki artış, özellikle devam eden makroekonomik ve jeopolitik belirsizliklerin ortasında değerinin altında olduğu düşünülen Çin hisse senetlerine yönelik artan yatırımcı güvenine bağlanıyor.

Loop Capital'e göre, JD.com rekabet açısından en zor durumda olduğu düşünülen hisse senetleri arasındaydı ve bu nedenle değerlemesi kendi grubu içinde en kopuk olarak görülüyordu. Firma, JD.com'un hisselerinin son dönemde yeniden değerlenmesinin, piyasanın Çin hisse senetlerini yeniden değerlendirmesine mantıklı bir yanıt olarak göründüğünü öne sürüyor.

Çin hisse senetleri grubunun performansını sürdürme potansiyeli muhtemelen yaklaşan üç aylık raporlara ve ekonomik faktörlerin gelişimine bağlı olacaktır. Loop Capital, JD.com için yeni fiyat hedefine yansıyan tahminlerinde ayarlamalar yaptı.

JD.com'un ilk çeyrek sonuçlarını 16 Mayıs Perşembe günü açıklaması planlanıyor. Yatırımcılar ve analistler, şirketin mali sağlığını ve gelecekteki potansiyel performansını ölçmek için bu sonuçları yakından izleyecekler.

InvestingPro Analizleri

JD.com (NASDAQ:JD) ilk çeyrek sonuçlarına yaklaşırken, yatırımcıların bu Geniş Hat Perakende sektörü liderini yakından takip etmek için iyi nedenleri var. Piyasa değeri 49,27 milyar dolar ve F/K oranı 15,62 olan şirket temel bir güce sahip. Özellikle, JD.com'un bilançosunda borçtan daha fazla nakit bulundurması, finansal istikrarın olumlu bir işaretidir. Ayrıca, şirket son on iki ayda 13,405 milyar $ brüt kâr ve 2023'ün 4. çeyreği itibariyle son on iki ayda %3,67'lik bir büyüme gösteren artan bir gelir akışı ile kârlı olmuştur.

Yatırımcılar ayrıca şirketin son üç ayda %49,56'lık bir artışla güçlü bir getiri sağlayan borsadaki son performansını da göz önünde bulundurmalıdır. Bu durum, Loop Capital'in fiyat hedefini yükseltmesiyle uyumludur ve artan yatırımcı güvenini yansıtmaktadır. Bazı analistler önümüzdeki dönem için kazançlarını aşağı yönlü revize etmiş olsa da, şirketin bu yıl hala kârlı olması bekleniyor ve yakın vadeli kazanç büyümesine göre düşük bir F/K oranıyla işlem görüyor. Dahası, JD.com'un hisse senedi son altı ayda büyük bir fiyat artışıyla dayanıklılık göstererek sürekli büyüme potansiyelini güçlendirdi.

JD.com'un finansal verilerini ve hisse senedi performansını daha derinlemesine incelemek isteyenler için InvestingPro ek bilgiler sunuyor. https://www.investing.com/pro/JD adresini ziyaret ederek erişebileceğiniz 11 InvestingPro İpucu daha mevcuttur. Yatırım stratejinizi geliştirmek için INVTROZEL1A kupon kodunu kullanarak gelecekteki yatırım kararlarınıza rehberlik edebilecek kapsamlı bir analiz sunan InvestingPro aboneliğinde %20'ye varan indirim elde edebilirsiniz.

Bu makale yapay zekanın desteğiyle oluşturulmuş, çevrilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şart ve Koşullar bölümümüze bakın.

Son yorumlar

Uygulamamızı Yükleyin
Risk Açıklaması: Finansal araçlar ve/veya kripto paralarla işlem yapmak yüksek seviyede risk içermektedir ve yatırım miktarınızın bir kısmını veya tamamını kaybetmenize sebep olabilir, bu sebeple tüm yatırımcılar için uygun değildir. Kripto para fiyatları aşırı derecede hareketlidir ve finansal haberler, politik olaylar ve düzenleme kurumları gibi konulardan kolaylıkla etkilenir. Kaldıraçlı işlem yapmak finansal riskleri yükseltmektedir.
Diğer finansal araçlar veya kripto paralar içinden tercihinizi yapmadan önce, yatırım nesnelerinizi, deneyim seviyenizi ve risk iştahınızı dikkatlice gözden geçiriniz ve ihtiyacınız olduğunda profesyonel tavsiye almayı deneyiniz.
Fusion Media sitede yer alan bilgilerin gerçek zamanlı ya da isabetli olacağının mutlak olmadığını hatırlatır. Tüm borsa fiyatları, endeksler, vadeli işlemler, Forex ve kripto para fiyatları, borsalardan değil piyasa düzenleyicileri tarafından oluşturulur, bu sebeple fiyatlar isabetli olmayabilir ve gerçek piyasa fiyatlarından farklı olabilir, bu da buradaki fiyatların fikir verme amaçlı olduğunu ve ticari amaçlar için uygun olmadığını gösterir. Fusion Media veya herhangi bir sağlayıcı, buradaki bilgileri kullanmanız sonucu oluşacak olası kayıplarınızdan ötürü sorumluluk taşımamaktadır.
Bu sitede yer alan bilgileri, Fusion Media ve/veya veri sağlayıcıdan yazılı izin almadan kullanmak, saklamak, kopyasını üretmek, görüntülemek, düzenlemek veya dağıtmak yasaktır. Fikri mülkiyet hakkı, sitede yer alan verileri sağlayanlara ve/veya borsalara aittir.
Fusion Media reklamlarla veya reklam verenlerle etkileşiminize bağlı olarak internet sitesinde görüntülenen reklamlardan gelir elde edebilir.
İşbu sözleşmenin aslı İngilizcedir ve İngilizce ve Türkçe versiyonu arasında tutarsızlık olduğunda İngilizce versiyonu dikkate alınacaktır.
© 2007-2024 - Fusion Media Limited. Tüm Hakları Saklıdır.