40% İndirim
💰 13F aracımızı kullanarak milyarder portföylerinden özel görüşler edininPortföyü Kopyala

Kripto yatırım fonlarında negatif seyir artarak devam ediyor

Yayın Tarihi 29.04.2024 16:40
FIS
-
BTC/USD
-
BLAK34
-
ETH/USD
-

Investing.com - Kripto varlık yatırım ürünleri art arda 3. haftasında da çıkış kaydetti ve geçen hafta 435 milyon dolar azalarak bu yıl Mart ayından bu yana en yüksek çıkışa ulaştı.

Milyarder yatırımcılar neye yatırım yapıyor? Yanıtı InvestingPro’da! Şimdi INVTROZEL1A kodunu kullanın, %20’ye varan indirimle kayıt olun.

Kodu nasıl kullanacağınızdan emin değil misiniz? Adım adım gösterdiğimiz videoyu izleyebilirsiniz.

Sorularınız için destek birimimize buradan ulaşın.

CoinShares tarafından paylaşılan raporda ETP işlem hacimlerindeki düşüş üzerinde de duruldu. Borsada işlem gören kripto fonlarının işlem hacimleri önceki hafta 18 milyar dolar işlem hacmine ulaşırken geçen hafta 11,8 milyar dolara geriledi. Bitcoin fiyatı da son 7 günde %6’ya yakın değer kaybı yaşadı.Kaynak: CoinShares

Bölgesel bazda en yüksek çıkış 388 milyon dolar ile ABD’de kaydedilmesine rağmen yılbaşından bu yana 13,6 milyar dolar toplayan ABD piyasası, açık ara önde kalmaya devam ediyor. Geçen haftanın verilerine göre Kanada, Almanya ve İsveç negatif akış gören diğer bölgeler oldu. Varlık yönetim şirketleri arasında ise Grayscale, 440 milyon dolar fon çıkışıyla öne çıkarken BlackRock, Fidelity ve ARK 21Shares’in ETF’leri geçen haftayı kısmi de olsa fon girişiyle tamamladı.Kaynak: CoinShares

Son verilere göre Grayscale’den çıkışlar yavaşlıyor, fakat yeni ihraççılara girişlerde de önemli bir yavaşlama belirtisi söz konusu. Öyle ki önceki hafta 254 milyon dolara girişe karşılık geçen hafta girişler 126 milyon dolarda kaldı.Kaynak: CoinShares

Varlık bazında bakıldığında tüm fon çıkışlarının Bitcoin ve Ethereum fonlarından gerçekleştiği görülüyor. Bitcoin ETF’leri 423 milyon dolar azalırken Ethereum fonları 38,4 milyon dolar düşüş kaydetti. Altcoin fonları arasında ise çoklu varlık fonları 6,9 milyon dolarla en yüksek fonu topladı. Ardından 4,1 milyon dolar ile Solana ve 3,1 milyon dolar ile Litecoin geldi. Bitcoin’in düşüşüne odaklı Short Bitcoin ürünleri de 1,3 milyon dolar tutarında kısmi bir yükseliş kaydetti.

3. parti reklam. Investing.com'un sunduğu veya önerdiği bir teklif değildir. Feragat detaylarına buradan bakın veya reklamları kaldırın

Son yorumlar

sizi hesaplarına üye olmaya davet ederek yardımcı olacağını söyleyenlere inanmayın bu şekilde dolandırılan birçok insan var , unutmayın bedava peynir sadece fare kapaninda olur
ınvesting yine veriyor coşkuyu
donları kaldırmayalım o zaman 6 ay saha sekerler
Shortlar yükseldiyse Bitcoinin sıçrama zamanı gelmiştir
Uygulamamızı Yükleyin
Risk Açıklaması: Finansal araçlar ve/veya kripto paralarla işlem yapmak yüksek seviyede risk içermektedir ve yatırım miktarınızın bir kısmını veya tamamını kaybetmenize sebep olabilir, bu sebeple tüm yatırımcılar için uygun değildir. Kripto para fiyatları aşırı derecede hareketlidir ve finansal haberler, politik olaylar ve düzenleme kurumları gibi konulardan kolaylıkla etkilenir. Kaldıraçlı işlem yapmak finansal riskleri yükseltmektedir.
Diğer finansal araçlar veya kripto paralar içinden tercihinizi yapmadan önce, yatırım nesnelerinizi, deneyim seviyenizi ve risk iştahınızı dikkatlice gözden geçiriniz ve ihtiyacınız olduğunda profesyonel tavsiye almayı deneyiniz.
Fusion Media sitede yer alan bilgilerin gerçek zamanlı ya da isabetli olacağının mutlak olmadığını hatırlatır. Tüm borsa fiyatları, endeksler, vadeli işlemler, Forex ve kripto para fiyatları, borsalardan değil piyasa düzenleyicileri tarafından oluşturulur, bu sebeple fiyatlar isabetli olmayabilir ve gerçek piyasa fiyatlarından farklı olabilir, bu da buradaki fiyatların fikir verme amaçlı olduğunu ve ticari amaçlar için uygun olmadığını gösterir. Fusion Media veya herhangi bir sağlayıcı, buradaki bilgileri kullanmanız sonucu oluşacak olası kayıplarınızdan ötürü sorumluluk taşımamaktadır.
Bu sitede yer alan bilgileri, Fusion Media ve/veya veri sağlayıcıdan yazılı izin almadan kullanmak, saklamak, kopyasını üretmek, görüntülemek, düzenlemek veya dağıtmak yasaktır. Fikri mülkiyet hakkı, sitede yer alan verileri sağlayanlara ve/veya borsalara aittir.
Fusion Media reklamlarla veya reklam verenlerle etkileşiminize bağlı olarak internet sitesinde görüntülenen reklamlardan gelir elde edebilir.
İşbu sözleşmenin aslı İngilizcedir ve İngilizce ve Türkçe versiyonu arasında tutarsızlık olduğunda İngilizce versiyonu dikkate alınacaktır.
© 2007-2024 - Fusion Media Limited. Tüm Hakları Saklıdır.