Comcast Peacock, Netflix ve Apple TV+ ile Paket Sunmaya Hazırlanıyor - Wall Street Journal

Yayın Tarihi 14.05.2024 20:04
© Reuters.
AAPL
-
CMCSA
-
NFLX
-

Finans gazetesi The Wall Street Journal Salı günü, telekomünikasyon şirketi Comcast'in (CMCSA) Peacock yayın hizmetinin yanı sıra rakipleri Netflix (NFLX) ve Apple'ın (AAPL) TV+ yayın hizmetlerini de içeren birleşik bir paket sunmayı planladığını bildirdi.

"StreamSaver" adı verilen birleşik paket, yalnızca Comcast'in internet hizmeti abonelerine sunulacak. Comcast'in İcra Kurulu Başkanı Brian Roberts bu bilgiyi Salı günü MoffettNathanson tarafından düzenlenen bir yatırım konferansında açıkladı.

Bu duyuru, Disney ve Warner Bros Discovery'nin kendi yayın hizmetlerinin birleşik paketlerini sundukları benzer stratejilerin ardından geldi.

StreamSaver ile ilgili maliyet ve ek ayrıntıların önümüzdeki hafta açıklanması ve hizmetin bu ayın sonunda başlatılması bekleniyor. StreamSaver, reklamları içeren Netflix hizmet katmanını içerecek.

Comcast bu birleşik paket stratejisini, yayın hizmetlerinin ücretlerini artırması ve izleyiciler için rekabet etmesiyle artan bir eğilim olan müşterilerin aboneliklerini iptal etme oranını ele almanın bir yolu olarak benimsiyor. Comcast, abonelik iptallerinin sayısını azaltmak amacıyla birleşik yayın hizmeti seçenekleri sunarak Verizon'un izinden gidiyor.

The Wall Street Journal'ın vurguladığı gibi, yayın hizmeti seçeneklerinin çoğalması, istikrarlı bir izleyici tabanını korumayı daha zor hale getirdi. Birleşik paketler sunmak, abonelerin bireysel yayın hizmetlerini iptal etme olasılığını azaltmayı amaçlayan bir taktiktir.


Bu makale yapay zeka yardımıyla oluşturulmuş ve bir editör tarafından gözden geçirilmiştir. Daha fazla bilgi için lütfen Hüküm ve Koşullarımıza bakın.

Son yorumlar

Sıradaki makale yükleniyor...
Uygulamamızı Yükleyin
Risk Açıklaması: Finansal araçlar ve/veya kripto paralarla işlem yapmak yüksek seviyede risk içermektedir ve yatırım miktarınızın bir kısmını veya tamamını kaybetmenize sebep olabilir, bu sebeple tüm yatırımcılar için uygun değildir. Kripto para fiyatları aşırı derecede hareketlidir ve finansal haberler, politik olaylar ve düzenleme kurumları gibi konulardan kolaylıkla etkilenir. Kaldıraçlı işlem yapmak finansal riskleri yükseltmektedir.
Diğer finansal araçlar veya kripto paralar içinden tercihinizi yapmadan önce, yatırım nesnelerinizi, deneyim seviyenizi ve risk iştahınızı dikkatlice gözden geçiriniz ve ihtiyacınız olduğunda profesyonel tavsiye almayı deneyiniz.
Fusion Media sitede yer alan bilgilerin gerçek zamanlı ya da isabetli olacağının mutlak olmadığını hatırlatır. Tüm borsa fiyatları, endeksler, vadeli işlemler, Forex ve kripto para fiyatları, borsalardan değil piyasa düzenleyicileri tarafından oluşturulur, bu sebeple fiyatlar isabetli olmayabilir ve gerçek piyasa fiyatlarından farklı olabilir, bu da buradaki fiyatların fikir verme amaçlı olduğunu ve ticari amaçlar için uygun olmadığını gösterir. Fusion Media veya herhangi bir sağlayıcı, buradaki bilgileri kullanmanız sonucu oluşacak olası kayıplarınızdan ötürü sorumluluk taşımamaktadır.
Bu sitede yer alan bilgileri, Fusion Media ve/veya veri sağlayıcıdan yazılı izin almadan kullanmak, saklamak, kopyasını üretmek, görüntülemek, düzenlemek veya dağıtmak yasaktır. Fikri mülkiyet hakkı, sitede yer alan verileri sağlayanlara ve/veya borsalara aittir.
Fusion Media reklamlarla veya reklam verenlerle etkileşiminize bağlı olarak internet sitesinde görüntülenen reklamlardan gelir elde edebilir.
İşbu sözleşmenin aslı İngilizcedir ve İngilizce ve Türkçe versiyonu arasında tutarsızlık olduğunda İngilizce versiyonu dikkate alınacaktır.
© 2007-2024 - Fusion Media Limited. Tüm Hakları Saklıdır.