ZEEKR Intelligent Technology, Her Biri 21 Dolardan Fiyatlandırılan 21 Milyon Hisseyle İlk Halka Arzını Gerçekleştiriyor

Yayın Tarihi 10.05.2024 12:33
© Reuters.
ZK
-

Sadece bataryalarla çalışan elektrikli araç üretiminde uzmanlaşmış bir şirket olanZEEKR Intelligent Technology Holding Limited, bugün halka ilk hisse senedi satışının maliyetini açıkladı. Bu satış, her bir ADS'nin şirketin 10 adi hissesini temsil ettiği ve ADS başına 21,0 ABD Doları fiyatla 21. 000.000 Amerikan Depo Hissesini ("ADS") içermektedir. Bu ADS'lerin 10 Mayıs 2024 tarihinde New York Menkul Kıymetler Borsası 'nda "ZK" kodu ile işlem görmeye başlaması planlanmaktadır. Tüm standart kesinleştirme koşullarının yerine getirilmesi kaydıyla, arzın 14 Mayıs 2024 tarihinde tamamlanması öngörülmektedir.

Şirket, izahnamenin son tarihinden itibaren sigortacılara ilk arz fiyatından 3.150.000 ADS'ye kadar daha satın almaları için 30 günlük bir opsiyon vermiştir. Halka arzdan elde edilecek toplam gelirin, sigortacıların ek satın alma opsiyonlarını kullanmamaları halinde yaklaşık 441,0 milyon ABD dolarına, sigortacıların ek hisse satın alma opsiyonlarını tamamen kullanmaları halinde ise yaklaşık 507,2 milyon ABD dolarına ulaşacağı tahmin edilmektedir.

Goldman Sachs (Asia) L.L.C., Morgan Stanley Asia Limited, Merrill Lynch (AsiaPacific) Limited, China International Capital Corporation Hong Kong Securities Limited, BNP Paribas Securities Corp., BOCI Asia Limited, CMBC Securities Company Limited, CMB International Capital Limited, HSBC Securities (USA) Inc., ICBC International Securities Limited, Santander US Capital Markets LLC ve SPDB International Capital Limited hisselerin satışını yöneten finansal kuruluşlardır.

Bu finansal araçların satışına ilişkin yasal bir belge ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu 'na ("SEC") sunulmuş ve onaylanmıştır. Bu duyuru, söz konusu menkul kıymetleri satın almak için bir davet veya satmak için bir teklif olarak hizmet etmemektedir ve bu menkul kıymetler, söz konusu eyalet veya bölgenin mali yasaları uyarınca kayıt veya onaydan önce böyle bir davet, teklif veya satışa izin verilmeyen herhangi bir bölge veya eyalette satılmayacaktır.

Arz, yalnızca onaylanmış yasal belgenin bir parçası olan bir izahname aracılığıyla gerçekleştirilebilir. Bu hisse senedi arzına ilişkin nihai izahnamenin bir kopyasını almak için, mevcut olduğunda, lütfen aşağıdaki sigortacılarla iletişime geçin: (1) Goldman Sachs (Asia) L.L.C., 200 West Street, New York, NY 10282, Amerika Birleşik Devletleri, +1-866-471-2526 numaralı telefondan veya prospectus-ny@gs.com e-posta adresinden ;(2) Morgan Stanley Asia Limited, Morgan Stanley & Co. LLC, 180 Varick Street, 2nd Floor, New York, NY 10014, Amerika Birleşik Devletleri, +1-866-718-1649 numaralı telefondan veya prospectus@morganstanley.com e-posta adresinden; (3) BofA Securities, Inc, One Bryant Park, New York, NY 10036, Amerika Birleşik Devletleri, +1-800-294-1322 numaralı telefondan veya dg.prospectus_requests@bofa.com e-posta adresinden;(4) China International Capital Corporation Hong Kong Securities Limited, 29th Floor, One International Finance Centre, 1 Harbour View Street, Central, Hong Kong, +852-2872-2000 numaralı telefondan veya g_prospectus@cicc.com.cn e-posta adresinden.


Bu makale yapay zekanın yardımıyla oluşturulmuş ve bir editör tarafından gözden geçirilmiştir. Daha fazla ayrıntı için lütfen Hüküm ve Koşullarımıza bakın.

Son yorumlar

Sıradaki makale yükleniyor...
Uygulamamızı Yükleyin
Risk Açıklaması: Finansal araçlar ve/veya kripto paralarla işlem yapmak yüksek seviyede risk içermektedir ve yatırım miktarınızın bir kısmını veya tamamını kaybetmenize sebep olabilir, bu sebeple tüm yatırımcılar için uygun değildir. Kripto para fiyatları aşırı derecede hareketlidir ve finansal haberler, politik olaylar ve düzenleme kurumları gibi konulardan kolaylıkla etkilenir. Kaldıraçlı işlem yapmak finansal riskleri yükseltmektedir.
Diğer finansal araçlar veya kripto paralar içinden tercihinizi yapmadan önce, yatırım nesnelerinizi, deneyim seviyenizi ve risk iştahınızı dikkatlice gözden geçiriniz ve ihtiyacınız olduğunda profesyonel tavsiye almayı deneyiniz.
Fusion Media sitede yer alan bilgilerin gerçek zamanlı ya da isabetli olacağının mutlak olmadığını hatırlatır. Tüm borsa fiyatları, endeksler, vadeli işlemler, Forex ve kripto para fiyatları, borsalardan değil piyasa düzenleyicileri tarafından oluşturulur, bu sebeple fiyatlar isabetli olmayabilir ve gerçek piyasa fiyatlarından farklı olabilir, bu da buradaki fiyatların fikir verme amaçlı olduğunu ve ticari amaçlar için uygun olmadığını gösterir. Fusion Media veya herhangi bir sağlayıcı, buradaki bilgileri kullanmanız sonucu oluşacak olası kayıplarınızdan ötürü sorumluluk taşımamaktadır.
Bu sitede yer alan bilgileri, Fusion Media ve/veya veri sağlayıcıdan yazılı izin almadan kullanmak, saklamak, kopyasını üretmek, görüntülemek, düzenlemek veya dağıtmak yasaktır. Fikri mülkiyet hakkı, sitede yer alan verileri sağlayanlara ve/veya borsalara aittir.
Fusion Media reklamlarla veya reklam verenlerle etkileşiminize bağlı olarak internet sitesinde görüntülenen reklamlardan gelir elde edebilir.
İşbu sözleşmenin aslı İngilizcedir ve İngilizce ve Türkçe versiyonu arasında tutarsızlık olduğunda İngilizce versiyonu dikkate alınacaktır.
© 2007-2024 - Fusion Media Limited. Tüm Hakları Saklıdır.